Berita Semasa

Previous Next

Sambutan Hari Muzium Antarabangsa Peringkat Kebangsaan , Borneo Culture Museum, Kuching, Sarawak bermula 31 Julai - 5 Ogos 2023.

Bintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktif

Sekitar Sambutan Hari Muzium Antarabangsa Peringkat Kebangsaan yang berlangsung di Borneo Culture Museum, Kuching, Sarawak bermula 31 Julai - 5 Ogos 2023.

Β

Pelbagai aktiviti yang diadakan dan jangan lupa singgah di reruai Lembaga Muzium Negeri Terengganu untuk merasai makanan tradisi Terengganu.

Β

Sempena temanya, MUZIUM, KEMAMPANAN & KESEJAHTERAAN, reruai Lembaga Muzium Negeri Terengganu membawa konsep GERAI KAK JOH LOSONG.

Β

Gerai ini mempamerkan kuih-muih tradisi dan pengunjung dapat juga merasa kuih-kuih yang dibawa khas dari Terengganu.

Kenali Artifak

Pasu Bertulis

IKUTI KAMI DI FACEBOOK

Maklumbalas Previous button | Polisi & Privasi | Dasar Keselamatan | Peta Laman | Notis Perundangan

Paparan terbaik menggunakan pelayar Internet Google Chrome atau Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1920x1080
Kemaskini terakhir : 24 AprilΒ 2024 - 12.55Β Tengahari
Hakcipta Terpelihara Β© 2024. Lembaga Muzium Negeri Terengganu.