HEBAHAN

  • TIADA KEKOSONGAN JAWATAN BUAT MASA INI. Sekiranya, anda ada menerima sebarang makluman BUKAN daripada PORTAL RASMI MUZIUM NEGERI TERENGGANU yang TERKINI, sila abaikan. Maklumat lanjut anda boleh menghubungi terus KETUA BAHAGIAN PENTADBIRAN DAN INTEGRITI, Puan Nik Nurul Nadia binti Nik Pa di talian .09-632.1207. Terima kasih dan Harap Maklum.

  • PENAFIAN BAHASA : Tuan/Puan yang dikasihi sekalian, laman yang akan dipaparkan selepas proses pengalihan bahasa adalah secara automatik oleh komputer. Kebarangkalian untuk kandungan itu berbeza daripada maksud sebenar tidak dapat dielakkan. Kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan atau salah maklumat yang mungkin terjadi daripada kandungan yang telah dialih bahasa. Kandungan rasmi hanya pada laman yang asal yakni di dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Terima kasih didahulukan dan harap maklum.

Majlis Perasmian Kompleks Muzium Negeri Terengganu

Ditulis pada . di dalam Uncategorised

Perasmian Kompleks Muzium Negeri Terengganu  oleh Al-Marhum ke Bawah Duli  Yang Maha Mulia Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah Ibni Al-Marhum Tuanku Al-Sultan Ismail Nasiruddin Shah  pada hari Sabtu, 20 April 1996.

 

rasmi1.jpg (8284 bytes)

Almarhum baginda Sultan Terengganu ke15 selesai merasmikan Kompleks Muzium Negeri Terengganu

 

rasmi2.jpg (8907 bytes)

Sebahagian daripada jemputan yang hadir di majlis tersebut.

 

rasmi3.jpg (7555 bytes)

Penerangan diberikan oleh Y.Bhg. Tuan Pengarah Muzium Negeri Terengganu.

 

rasmi4.jpg (9868 bytes)

Keberangkatan pulang .