Galeri Kraf 2

Galeri Kraf memaparkan zaman kegemilangan industri kraftangan yang diwarisi zaman-berzaman. Kesemuanya dihasilkan dengan menggunakan teknologi tradisional berasaskan kemahiran dan kepakaran yang bermutu tinggi, halus dan mempersonakan. Pelajarilah cara-cara membuat barangan tembaga di tempat yang begitu realistik serta kenalilah berbagai-bagai hasil keluarannya.

Jangan lupa untuk menghayati kehalusan dan keindahan seni anyaman tikar, kelarai dan banyak lagi yang penuh berwarna-warni itu.